BusPoint rozšířil služby i tým spolupracovníků

Naše sesterská společnost BusPoint prošla v posledních měsících výrazným rozšířením. Firma, která zajišťuje servis autobusů, karosářské a lakýrnické práce, stejně jako handlingové služby pro autobusové dopravce, zvětšila servisní zázemí i skladové kapacity, vybudovala nový pneuservis pro autobusy a momentálně rozšiřuje tým spolupracovníků.

Tým Umbrella Mobility   |   13. 4. 2021

BusPoint se věnuje handlingovým službám, prodeji ojetých autobusů a opravám vozů značek Setra, Mercedes, MAN a Neoplan. Stejně jako ostatní společnosti z rodiny Umbrella sídlí v Praze-Kunraticích, kde má dílny i zázemí. A právě ty prošly v uplynulých měsících zásadním rozšířením.

V BusPointu jsme vybudovali dvě nová servisní místa, karosářskou přípravnu i osmimetrový lakovací box, který patří k nejmodernějším na trhu. Zároveň tu vznikl nový pneuservis (nejen) pro naše autobusy – dosud byl v areálu pneuservis pouze pro osobní vozy. Během rekonstrukce jsme také navýšili skladové kapacity a zkvalitnili zázemí pro automechaniky. Vybudovali jsme také nové zázemí pro disponenty, které z jejich původních kanceláří v hale „vystrnadilo“ rozšiřování servisu.

Rozšíření provozu nám umožnilo rozšířit tým spolupracovníků. V současnosti tak BusPoint vybírá zájemce hned na několik pozic – kromě místa vedoucího servisu jde hlavně o profese automechanika, autolakýrníka či přípraváře pro autolakovnu. 

Přečíst více článků