Umbrellu Mobility si proklepl Utajený šéf!

Který šéf by se nechtěl na vlastní oči přesvědčit, jak mu šlapou jednotlivé části jeho firmy? Majitel Umbrelly Pavel Steiner a místopředseda představenstva a CEO společnosti Tomáš Halla se rozhodli šanci nabízenou televizí Nova využít!

Tým Umbrella Mobility   |   21. 6. 2022

Jak fungují jednotlivé části provozu Umbrella Mobility? Zvládají její zaměstnanci svoji práci? A s jakými problémy se při ní potýkají? To si na vlastní kůži prověřil Utajený šéf! Hlavní výzvědnou roli měl v 7. dílu pořadu Utajený šéf místopředseda představenstva a CEO společnosti Tomáš Halla, kterého by ale v namaskovaném Petrovi poznal jen málokdo. A zatímco se Tomáš infiltroval na místo uchazeče o různé pracovní pozice, majitel Umbrelly Pavel Steiner si ho v nezapomenutelných převlecích chodil zkontrolovat.

A protože do skupiny Umbrella Mobility patří i síť fitness Clever fit, zašli oba šéfové i tam. Na to, co při své utajené misi zjistili, se můžete podívat na platformě Voyo. V úterý 21. června od 20.20 hodin pak 7. díl Utajeného šéfa poběží také na TV Nova!

Přečíst více článků