Náhradní dopravu na severu Německa bude nově zajišťovat Umbrella

Německá pobočka Umbrella Mobility slaví další úspěch – vyhrála výběrové řízení na víceletý kontrakt na zajištění náhradní autobusové dopravy v severním Německu. Od 1. června se tak autobusy s logem Umbrella postarají o cestující, které během cestování v oblasti severního Hamburku postihne výpadek železniční dopravy.

Tým Umbrella Mobility   |   30. 6. 2021

Umbrella Mobility působí v německé městské a příměstské dopravě už několik let, její autobusy jezdí na pravidelných linkách v městech Hamburk a Karlsruhe i v jejich příměstských částech. „V Hamburku jsme etablovaní, máme tam již řadu let německou část Umbrelly i svoje provozní zázemí,“ vysvětluje generální ředitel a majitel společnosti Umbrella Mobility Pavel Steiner. 

Společnost není nováčkem ani v oblasti náhradní autobusové dopravy. Vyzkoušela si ji během dvouletého kontraktu v Hamburku, kde byly její autobusy nasazovány při plánovaných i neočekávaných výpadcích železniční dopravy. Provozuje ji také například v Berlíně. Od 1. června tak přibude i severní oblast Hamburku. Umbrella Mobilitu tu pro náhradní dopravu vyčlenila autobusy Setra S 416 se sníženými podlahami.

alt_text_here

Přečíst více článků